Asiakkaiden kokemuksia

"Toimin suuressa monikansallisessa yhtiössä Suomen konttorin toimitusjohtajana. Edessä oli merkittävä organisaatiouudistus, jota olimme rakentaneet huolellisesti. Järjestimme tilaisuuden innostaaksemme työntekijöitä uusiin kuvioihin. Pidin siellä motivointipuheen. Olen kokenut esiintyjä, mutta nyt aikani ei riittänyt kaikkeen valmisteluun. Pyysimme Anttia suunnittelemaan puheenvuoron, ja hänen kirjoittamansa teksti tukikin esitystäni erinomaisesti. Voin vilpittömästi suositella häntä vastaaviin tehtäviin."

Timo, toimitusjohtaja


"Antti wrote the text for my town hall speech to announce a big reorganization. The text was inspiring, contained all the ingredients and had the right amount of empathy. Last but not least, the story flow made this difficult and emotional message into an inspiring future outlook.

Many thanks for your great work. It made a huge difference."

E. D. R., CEO


"Aloitin teollisuuden tukipalveluja tuottavan yrityksen toimitusjohtajana ja pidin esittelypuheen henkilöstölle. Henkilöstö oli monen yt:n jälkeen lamaantunut. Halusin innostaa, näyttää suuntaa ja tietenkin esitellä itseni. Tapasin Antin ja keskustelimme puheenvuoron tavoitteista. Hän laati luonnoksen, jota yhdessä viilasimme. Puheesta tuli lopulta todella hyvä. Neljä kuukautta myöhemmin henkilöstö on saanut uutta intoa ja kauppa käy. Kaikki lähti tästä puheesta."

M. E.


"Olen professori ja minulta pyydettiin juhlapuhe tärkeään tilaisuuteen. Halusin pitää puheen, mutta aikani ei riittänyt sen valmisteluun, koska olin keskellä kiireistä tutkimusjaksoa. Otin yhteyttä Anttiin, jolle kerroin puheeni keskeiset pointit ja annoin taustamateriaalia. Antti laati puheesta luonnoksen, johon tein vielä muokkauksia. Lopputulos oli erinomainen. Kuulijat tulivat kiittämään jälkeenpäin ja keskustelemaan puheen teemoista."

Nimim. Professori


"Antti had a brief speaking slot at the 2018 World Conference of the Professional Speechwriters Association, in Washington, D.C. Somehow, he made the moment informative and utterly entertaining, as he explained the nascent speechwriting community that he is building in Finland, while also explaining the concept of kalsarikanni (look it up). He is warm, witty, funny and brilliant and I hope to have him back again soon."

David Murray, Professional Speechwriters Association


"Antti gave a keynote presentation at the European Speechwriter Network conference at Lady Margaret Hall in Oxford. He told us about Scandinavian speaking styles and blended that theme with some very useful tips on how to structure a speech. The audience loved it."

Brian Jenner, European Speechwriter Network


"Antti's keynote at the European Speechwriter Network conference in Oxford was clever, funny and full of insights. Great stuff."

Frank van Hoorn, puheenkirjoittaja, Shell


"Sain yllättäen tehtäväksi pitää tervetuliaispuheen kaupungin itsenäisyysjuhlassa. Puheen tekemisestä (sen pitämisestä puhumattakaan) minulla ei ollut ennestään kokemusta.

Muistin vuotta aikaisemmin kuulleeni Antti Mustakallion luennon hyvän puheen pitämisestä. Kaivoin välittömästi muistiinpanot esille. Samalla kun luin niitä, muistui mieleeni, että Antti kertoi myös tekevänsä puheita tilauksesta. Otin yhteyttä ja teimme sopimuksen asiasta.

Sain pidettäväksi erinomaisen puheen! Sekä tilaisuuden arvokas luonne että kuulijakunta oli siinä otettu mainiosti huomioon. Tilaisuuden jälkeen minua tultiin kädestä pitäen kiittämään mm. sanoilla: 'Yksi parhaista kuulemistani puheista tällä paikkakunnalla kautta aikain.' Sain myöhemmin samana iltana tekstiviestejä, joissa kiitettiin hienosta puheesta. Paikallislehden toimittaja huomioi puheeni laajasti (kuvan kera) ja sanoi sen olleen liikuttava.

Suosittelen lämpimästi puheen tilaamista ammattilaiselta, jos sen tekeminen itsestä tuntuu vaikealta. Aion kääntyä Antti Mustakallion puoleen myös jatkossa kun eteeni tulee vastaavanlainen tilaisuus."

K. H. S.


"Työskentelen johtavassa asemassa ja joudun sen vuoksi pitämään usein puheita. Yleensä valmistelen puheet itse, mutta joskus siihen ei ole aikaa, puheen sisältö vaatii erityisasiantuntemusta ja haluan onnistua parhaalla mahdollisella tavalla. Antti Mustakallio laati pyynnöstäni erinomaisen puheen. Yhteistyö Antin kanssa sujui jouhevasti, ja kuulijoiden vastaanotto oli kiittävää."

Juha, yhtymäjohtaja


[Palautetta apulaiskaupunginjohtajan tervehdyspuheesta:] "Kyllä te ammattilaiset osaatte! Todella hyvä puhe – kiitos. Luin sen juuri ääneen esimiehelleni ja hän totesi, että 'sinusta taisi juuri tulla hänen puheenkirjoittajansa'. Osaat loistavasti kiteyttää ydinasiat innostavasti, lyhyesti ja ymmärrettävästi."

Pia, kaupunginjohdon sihteeri


"Kiitos todella paljon, puhe vastasi hyvin ajatuksenjuoksuani siitä, mitä halusinkin puhua juhlaväelle. Ihmeen hyvin sait niinkin lyhyen haastattelun perusteella tehtyä minun näköiseni puheen. Puhe meni mainiosti! Iso osa vieraista tuli kiittelemään oikein henkilökohtaisesti hyvästä puheesta - kuulemma parhaasta koskaan kuullusta puheesta yrittäjäjuhlissa, jossa oli kerrankin joku sanoma. Varmasti tulen käyttämään palvelujasi uudestaankin!"

J. H.


[Palautetta best manin puheesta:] "Puhe meni loistavasti, vaikka se jännitti etukäteen. Ensimmäisten sanojen jälkeen tuli luottavainen mieli ja loppu sujui ihan itsestään. Moni pyyhki kyyneleitä puheen aikana ja taisi itsellänikin muutama kyynel valua. Monet tulivat myös sanomaan illan aikana, että olipa todella upea puhe. Kiitos siis vielä kertaalleen!"

Mikko


"[Palautetta nimiäispuheesta:] "En pystynyt lukemaan tuota puhetta itkemättä. Pääsin aina muutaman rivin eteenpäin, sitten oli pakko taas pyyhkiä silmiä. Tekstin sisältö on aivan UPEA! Niin juhlava ja kuitenkin pienen lapsen maailmaa kuvaava ja herkkä. Teksti ei kaipaa mitään korjausta, se on täydellinen ja pituus on juuri hyvän mittainen. En tiedä, miten voimme ikinä riittävästi kiittää sinua. Nyt voimme olla todella ylpeänä siitä, että meidän lapsemme kunniaksi järjestetty juhla tulee olemaan kaunis ja uniikki. Olen niin iloinen, että puhe järjestyi näin nopeasti ja kaikki tämä palvelu on ollut ensiluokkaista."

Laura, äiti


"Minulle oli langennut kunnia pitää juhlapuhe yhdistyksen vuosijuhlassa. Tehtävä oli ihan mieluinen, mutta kiire oli valtava, enkä olisi ehtinyt tehdä juuri mitään asian eteen, tai ainakaan tehdä mitään kunnolla. Antti otti tehtäväkseen auttaa ja kirjoittaa kepeä ja humoristinen puheen, jonka tulisi sopia minun pitämäkseni. Puheesta tuli oikeasti hauska. Harjoittelin sen pitämistä ja puhe sai erittäin hyvän vastaanoton. Olen hyvin tyytyväinen ja tulen jatkamaan yhteistyötä Antin kanssa myös tulevaisuudessa."

K.U.

"Kissa kiitoksilla elää, olen kuullut sanottavan. Antille kuitenkin erittäin suuri kiitos onnistuneesta yhteistyöstä opiskelijan puheenvuoron laatimisessa oman elämäntarinani pohjalta. Oma aikani ei olisi riittänyt mitenkään laatia rungoltaan luontevaa puhetta monisataiselle yleisölle, näin päädyinkin Antti Mustakallioon. Hän on mies paikallaan, asiat hoituu sovitulla tavalla ja sovitussa aikataulussa vaikka sitten hieman kiireisemmässäkin, laadusta piiruakaan tinkimättä. Ja kermana kakun päällä: Kun sisäistät lukemasi Antin tekstin, voit myös oppia siitä paljon. Se kaikki mitä olet etsinyt, onkin ollut koko ajan silmiesi edessä!"

J.J.


"Olimme menossa naimisiin, ja suunnitelmaan kuului, että sulhanen pitäisi puheen. Ajatuksia sisällöstä oli, mutta lopullisesti niistä muodostui puhe, kun pyysimme apua Antilta. Lisäsimme valmiiseen puheeseen vielä pari kertomusta, ja lopputulos olikin niin onnistunut, että iso joukko häävieraita nauroi, taputti ja kiitti vielä jälkeenpäin vaikuttavasta ja hauskasta puheesta."

T. & P.


"Edessäni oli puhe poikani hääjuhlassa. Tilanteesta teki haastavan se, että läsnä oli lukuisia eri kansallisuuksia. Puheen piti olla myös lyhyt ja tiivis. Antti otti selvää toiveistani ja laati luonnoksen, jota hioimme yhdessä monta kertaa. Antin kautta työhön osallistui myös englantia äidinkielenään puhuva ammattilainen, joka käänsi puheen tyylikkäästi englanniksi. Toinen kielenkääntäjä sijoitti puheeseen lyhyen tervehdyksen morsiamen äidinkielellä. Puhe onnistui hyvin, ja häävieraat tulivat erikseen kiittämään siitä."

A.V.


"Tyttäreni meni naimisiin, ja minulla oli suuri kunnia pitää puhe. Tiesin hyvin, mitä haluan sanoa ja halusin saada puheeni niin tyylikkääseen muotoon kuin mahdollista. Puhe valmistui sujuvasti Antin kanssa. Hän tiedusteli tarkasti, mitä asioita halusin puheeseen saada, ja kirjoitti puheen sen pohjalta. Puheesta tuli oman näköinen ja häävieraat antoivat siitä hyvää palautetta."

Nimim. "hintansa väärtti"


"Halusin pitää syntymäpäivilläni puheen vieraille, mutta en olisi ehtinyt kirjoittaa sitä itse. Otin yhteyttä Anttiin, jonka kanssa pohdimme sitä, minkälaisen puheen haluan. Jo ensimmäinen versio oli hyvä, ja pienellä hiomisella puheesta tuli niin onnistunut, että kuulijat nauroivat ja liikuttuivat."

H.M.


"Halusimme ilahduttaa tytärtämme rippijuhlassa puheella. Meillä oli ajatuksia sen sisällöstä, ja pyysimme Anttia auttamaan puheen muotoilemisessa. Antti laati puheesta luonnoksen, jota vielä hieman itse muokkasimme. Lopputulos oli oikein onnistunut, ja puhe sopi juhlaan hyvin."

S.K.


"Hääjuhlat olivat ihanat ja onnistuneet. Puheen sain pidettyä mielestäni hyvin. Ainakin sain paljon kiitosta ja juhlaväen hakemaan nenäliinoja. Moni kävi kehumassa puhetta, kiitos Antille!"

T.U., sulhasen äiti


"Puolisoni kuoli, ja halusin pitää hänen kunniakseen ja häntä muistellakseni puheen hautajaisissa. Minulla oli ajatuksia siitä, mitä halusin sanoa. Antti auttoi muotoilemaan niiden pohjalta puheen. Puhe meni hyvin, ja sain siitä muistotilaisuudessa myönteistä palautetta."

Nimim. "ylpeä puheestaan"


"Laadin saarnani normaalisti itse, mutta toisinaan ulkopuolisistakin neuvoista on hyötyä. Pyysin Antti Mustakalliota katsomaan ja kommentoimaan erästä tavallista tärkeämpää saarnaani. Yhteistyömme sujui mallikkaasti ja oli helppoa. Antin vinkkien avulla saarnasta tuli selvästi parempi ja yhtenäisempi. Yhdestä saarnasta saatu rakentava palaute on myöhemminkin auttanut puheiden valmistelussa. Uskon puheideni parantuneen saadun palautteen ansiosta."

Matti, kirkkoherra